Magazin > VIP
36521 ogledov

Monaška kneginja: "Trikrat sem moral pogledati, se sem jo prepoznal“

princesa charlene
1/8
Se vam zdi spremenjena?

Monaška kneginja Charlene in ameriška prva dama Melania Trump imata nekaj skupnega. Obe lepotici se v javnosti ne bosta pretvarjali, da sta dobre volje in se smejali, če jima ni do tega. Javnost in Monačane je za Charlene zaradi tega že velikokrat zaskrbelo, saj se tudi govorice, da je v zakonu nesrečna, še vedno kdaj pa kdaj pojavijo.

Pretekli konec tedna so bile spet vse oči usmerjene v visokoraslo svetlolasko, saj je v Monaku potekala dirka Formule 1. Charlene je bila večino časa videti resna, kdaj pa kdaj pa se je le nasmehnila. Nemška televizija RTL sicer meni, da je bil njen nasmeh videti prisilen (oglejte si galerijo in presodite sami), a kljub temu zaželen pojav.

Njihov strokovnjak za kronane glave, Michael Begasse, pravi, da je moral kar trikrat pogledati, da je Charlene prepoznal, a ne zaradi kislega nasmeška … "V Monaku se že nekaj let šušlja, da si Charlene kdaj pa kdaj privošči medicinsko polepšanje. Meni se zdi njeno čelo trenutno zelo gladko, njena usta pa široka. Nisem zdravnik, a obraz 41-letnice je po mojem mnenju sedaj drugačen. Morda pa je kriva le fotografija.“

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 1
  • NeAnonimni 09:00 30.maj 2019.

    Kaj se pa Nemška televizija vtika v kako gledalci gledajo dirke?