Magazin > VIP
122 ogledov

Monaška poroka: Pierre poročen z Beatrice Borromeo

Pierre Casiraghi,¸ Beatrice Borromeo
1/10
Profimedias
27-letni Pierre Casiraghi se je še pred bogom zaobljubil dve leti starejši italijanski novinarki Beatrice Borromeo.

Letošnje leto je za monaški dvor slavnostno leto. Pred dnevi so slavili desetletnico vladavine kneza Alberta II., dogodila pa se jim je tudi poroka knezovega nečaka (sedmega v vrsti za monaški prestol) Pierra Casiraghija. 27-letni Pierre se je zaobljubil dve leti starejši italijanski mankenki Beatrice Borromeo. Pierra in Beatrice, ki sta skupaj že sedem let, sta se spoznala med študijem v Milanu.

Civilno poroka je sicer potekala že prejšnji vikend, na vrtovih monaškega dvora, v ožjem družinskem krogu.

Cerkvena poroka pa je bila v nevestini domovini Italiji. Večno zvestobo sta si obljubila na enem izmed zasebnih otokov družine Borromeo - Isolino di San Giovanni. Na poroki je bilo veliko znanih obrazov. Norveško sta zastopala princ Haakon in njegova soproga, prišla je tudi pevka Lana Del Ray in bogata grška dedinja ladjarskega imperija Niarchos Eugenie.

Kdo je Beatrice?

Beatrice je uspešna manekenka, ki prihaja iz slavne italijanske aristokratske družine. 29-letnica je zaradi svojih izkušenj kot manekenka redna gostja na rdečih preprogah, a na svoj priimek, poznanstva in lepoto se ne zanaša. Beatrice namreč ni le lepa, ampak tudi zelo pametna. V Milanu je študirala pravo in ekonomijo, v New Yorku pa novinarstvo in umetnost. Trenutno je zaposlena pri dnevniku Il Fatto Quotidiano, piše pa tudi za spletni portal The Daily Beast.

V Angliji in v Italiji so prikazali dokumentarni film o kalabrijski mafiji Mamma Mafia, pri katerem je sodelovala tudi Beatrice. Intervjuvala je nekdanjo članico mafije Mariso Merico, ki ji je izdala številne skrivnosti. .

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.