Magazin > VIP
29 ogledov

Monaškega princa pretepli v klubu

pierre casiraghi Reuters
Večer monaškega princa Pierra Casiraghija v nekem nočnem baru na Manhattnu se je končal s krvavim pretepom, po katerem je moral pomoč poiskati v bolnišnici.

Večer monaškega princa Pierra Casiraghija s prijatelji v New Yorku se ni končal nič kaj zabavno. V klubu Double Seven na Manhattnu, kjer se je zabaval s svojo družbo, je namreč prišlo do pretepa, v katerem naj bi nekdanji lastnik kluba Adam Hock po pričanju nekaterih brez kakršnegakoli razloga napadel princa. Druge priče sicer nasprotno trdijo, da se je Pierrova družba pred tem obnašala "popolnoma grozno", žalila manekenke Natasho Poly, Valentino Zelyaeva in Anjo Rubik, ki so bile v Adamovi družbi, poleg tega pa naj bi tudi brez dovoljenja pili iz Adamove steklenice drage vodke na njegovi mizi.

Obiskovalci kluba so še povedali, da je Adam tako močno udaril Pierra, da je mladenič odletel na drugo stran kluba. "Pierrov obraz je bil ves razbit in krvav," je po incidentu povedal eden izmed očividcev. "Videti je bilo, kot da bi potreboval plastično operacijo." V pretep so se zatem vključili še Pierrovi prijatelji, med drugim tudi Stavros Niarchos, nekdanji fant Paris Hilton, ki pa jo je prav tako skupil od bivšega lastnika kluba.

Vnuk nekdanje monaške princese Grace Kelly in sin princese Caroline je tako barski pretep končal v bolnišnici, kjer so mu oskrbeli rane, zatem pa ga odpustili. Za Adama pa se je večer končal na policijski postaji pod obtožnico napada, čeprav sam zanika krivdo in trdi, da je le branil sebe in svojo družbo. Pri tem ga je podprl tudi njegov odvetnik, ki je princa in njegove prijatelje označil za "otroke s skrbniškim skladom, ki menijo, da je svet njihov."

Komentarjev 1
  • allstarr111 11:29 21.februar 2012.

    Haha verjetno sta se princ in sin super bogataša malo preveč duvala. + imela nesrečo da jih ta redneck verjetno ni prepoznal.