Magazin > VIP
15055 ogledov

Monika Košenina (Kmetija) izgubila delo na ministrstvu

monika košenina POP TV
Temu predlogu se je Monika zgolj nasmehnila.

Simpatična in vedno nasmejana Monika Košenina nima sreče v ljubezni. Če je pred časom že kazalo, da se ji bo nasmehnila sreča, je žal tudi tokrat bila razočarana. A ne za dolgo, saj ve, da jo imajo ljudje radi in da radi z njo spregovorijo kakšno besedo. Videti je, da tudi Monika uživa, ko med delom za Pošto Slovenije vzpostavi prijazen stik s strankami. "Na Pošti delam že 4 leta in v tem času sem spoznala resnično veliko prijaznih ljudi. Včasih je kdo tudi slabe volje, a večinoma so ljudje do mene prijazni, jaz pa seveda do njih," nam pove.

Monika, ki je sprva delala na Ministrstvu za kmetijstvo, se še zdaj z veseljem spominja tistih prvih delovnih dni. "Takrat je prišlo do menjave vlade in smo morali vsi, ki nismo imeli pogodb, oditi. Sama sem tam delala še preko študentskega servisa." Kasneje je delo našla v proizvodnji, zatem pa so se ji vrata odprla na Pošti Slovenije. Tudi sicer ji dela ne zmanjka, saj je dela na domačem posestvu veliko. In kaj se dogaja na ljubezenskem področju? "Še vedno sem samska. Prijateljica mi je pred kratkim dejala, da sem idealna za šov Poroka na prvi pogled," nam v smehu pove in doda, da se je lahko temu predlogu le iz srca nasmejala.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.