Magazin > VIP
35 ogledov

Montana je bila prostitutka

Žurnal24 main
Montano Fishburne so pri 18 letih zaradi prostitucije aretirali.

Igralec Laurence Fishburne ima s svojo hčerko Montano težave že od leta 2009, ko je zaradi prostitucije pristala za zapahi. Montano, ki takrat na sodišču ni želela pričati, je sodnik obsodil na 15 dni zapora, dve leti pogojne in na obisk seminarja o varnem seksu. Ker je pristala na prostovoljno socialno delo, se je izognila ječi.

Krši pogojno kazen?
Kot je znano, se je gospodična Fishburne odločila za kariero v pornoindustriji. Zdaj pa se postavlja vprašanje, ali s svojim prvencem ni kršila pogojne kazni. V dokumentih o njenem izpustu namreč piše, da za seks ne sme prejemati plačila. Poleg tega se strasti ne sme predajati na javnem oziroma javnosti dostopnem mestu.

Montana sicer trdi, da ni bila aretirana zaradi prostitucije, ampak zaradi nedovoljenega vstopa na neko zemljišče. Sodni akti pa govorijo drugo zgodbo.

Njen slavni očka se na njen filmček še ni odzval. So pa njegovi prijatelji poskušali kupiti vse izvode. Produkcijskemu podjetju, ki je pornič izdal, so ponudili milijon dolarjev. Njihova ponudba je prišla prepozno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.