Magazin > VIP
22 ogledov

"Moram reči, da je bil to kar velik šok"

Saša Lendero TV3
Sašo Lendero, ki se je slovenskemu občinstvu še dodatno prikupila z vodenjem prve sezone resničnostnega šova Ljubezen na seniku in bi morala izpeljati tudi napovedano drugo sezono, smo povprašali o njenih občutkih ob nedavni novici o ukinitvi televizijske postaje TV3.

"Novica me je v prvi vrsti zelo, zelo presenetila," je svoje občutke ob vesti o ukinitvi TV3 opisala Saša Lendero, ki priznava, da bo televizijsko postajo pogrešala – kot gledalka in kot ustvarjalka ene izmed oddaj. "Popolnoma nelogično se mi zdi, da v naši državi propadajo podjetja, ki delajo dobro in zadnjih nekaj let tudi nekako rastejo. Moram reči, da je bil to kar velik šok," je priznala ter pojasnila: "Ne toliko zaradi tega, da ne bo nove oddaje, čeprav mi je tudi za to žal, ampak bolj v smislu 'kaj hudirja se pri nas dogaja'."

Priljubljena novopečena voditeljica, ki so jo z novico seznanili najprej prek elektronske pošte, kasneje pa so se z vodstvom še slišali, bi morala namreč ponovno sesti na voditeljski stolček v napovedani drugi sezoni resničnostnega šova Ljubezen na seniku. Zanj so že v prejšnjem prejeli že več kot sto prijav moških, ki so želeli sodelovati, nam je še povedala.

Uspešna pevka je za vodenje prve sezone šova najprej sicer oklevala, saj se je zavedala, da ji bo vsekakor vzelo veliko časa in energije, kar se je res zgodilo, vendar pravi: "Nikoli mi ni bilo niti za hip žal, da sem se tako odločila." Za vodenje oddaje se je, kot pravi, odločila praktično čez noč, predvsem pa jo je navdušil sam koncept, "ki se je tudi na koncu izkazal za takšnega, kot so mi ga predstavili – da je prijazen, se ne dela norca iz ljudi in jih ne postavlja v neprijetne situacije, v katerih se nastopajoči ponižajo, gledalci pa naslajajo."

Svetlolaska tako ostaja v pevskih vodah. Trenutno je polno zasedena s predstavljanjem svojega novega mednarodnega dueta s portugalskim pevcem Axlom z naslovom Boom Boom Yeah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.