Magazin > VIP
27 ogledov

"Morda pa kakšnega spoznam med svojimi oboževalci"

Nina Pušlar Mediaspeed.net
Nina Pušlar pravi, da bi ljubezen lahko našla tudi med oboževalci.

Nina Pušlar se te dni vneto pripravlja na nastop na Slovenski popevki, ki se bo zgodila 15. septembra. "Pestro je, veliko je priprav na Slovensko popevko, kjer bom nastopila v malce drugačni luči, s Stiškim kvartetom. Tega nastopa se zelo veselim in komaj čakam naslednjo soboto," nam je povedala pevka.

Pri Nini je očitno veliko novega, le kar se tiče ljubezni, ostaja vse po starem: "Še vedno sem samska. Glede na to, da me to velikokrat vprašajo, komaj čakam, da bom lahko kaj drugače povedala, čeprav v nič ne silim. Super je tako, kot je. Ob koncih tedna delam in enostavno nimam časa za to." Nina nam je tudi zaupala, da ni dekle, ki bi se zaljubilo zlahka: "Zdi se mi, da bi na kakšnem žuru zelo težko spoznala osebo, ki bi mi bila pisana na kožo. Težko bi se zaljubila tako na hitro. Mogoče sem v tej smeri malo bolj sramežljiva in raje počakam, da nekdo pristopi k meni."

Lepa pevka pa ne izključuje možnosti, da bi fanta našla med svojimi oboževalci. Glede tega, kakšni so ji všeč, pa ostaja zelo diplomatska: "Morda pa kakšnega spoznam med svojimi oboževalci, veliko glasbenikov se je s tem že soočilo, tako da nikoli ne veš, kam te pot pripelje. Všeč so mi bili že zelo različni tipi ljudi in mislim, da tu ni definicije, kaj je tisto pravo, temveč je to bolj stvar trenutka."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.