Magazin > VIP
115 ogledov

Morgan Freeman uradno ločen

Morgan Freeman Žurnal24 main
Holivudski igralec Morgan Freeman je od včerajšnjega dne uradno ločen. Po 25 letih zakona se je razšel z Myrno Colley-Lee, zdaj pa se bo končno lahko poročil z vnukinjo svoje prve žene.

"Njun zakon je končan brez zapletov na sodišču. Vsi so veseli, da je te zgodbe končno konec," je po ločitvi povedal Freemanov odvetnik, William R. Wright.

 

Prav gotovo pa je najbolj srečen prav Morgan, ki se bo zdaj lahko končno poročil z E'Deno Hines, vnukinjo svoje nekdanje soproge Jeanette Adair Bradshaw. Ljubezenska zgodba s 45 let mlajšo E'Deno se je začela, ko je bila ona še najstnica, saj je že od majhnega živela pri zvezdniku in njegovi drugi ženi Myrni.

 

27-letna mladenka je bila zato glavni razlog za njuno ločitev, saj že od samega začetka zveze hoče, da bi Morgan postal njen mož. Pojavile so se tudi govorice, da naj bi parček že pričakoval svojega prvega otroka, a namigovanj o naraščaju še nista potrdila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.