Magazin > VIP
40 ogledov

Moški na lestvici najlepših žensk

Čez deset let si Pejić želi posvojiti po enega otroka z vsake celine in se z nji Žurnal24 main
Revija FHM, ki je 19-letnega androgenega modela uvrstila na lestvico sto najlepših žensk, nato pa ga označila za stvar, se je za svojo neokusno potezo že opravičila.

Andrej Pejić, fant z dekliškim obrazom in telesom, razburja modni svet.

Devetnajstletni Avstralec s hrvaško-srbskimi koreninami, ki ga je v nekem baru odkril iskalec talentov, je pristal celo na seznamu sto najlepših žensk po izboru revije FHM.

Prehitel je celo Lady Gaga. Uredništvo omenjene revije pa si je privoščilo izjemno neokusno potezo, saj ga je označilo za stvar.

"Čeprav je njegova spolna identiteta nejasna, ga modni oblikovalci hvalijo na vsa usta in označujejo za 'naslednjo veliko stvar'. Menimo, da je izraz 'stvar' precej točen ..."

Uredništvo se je za neposrečeno potezo vsem, ki so jih s svojimi besedami užalili, že opravičilo in zagotovilo, da si česa takšnega ne bo več nikoli privoščilo.

Andrej, ki lahko zaradi dolgih svetlih las, vitke postave in ženskih obraznih potez nosi tako ženska kot moška oblačila, je povedal, da bi rad postal model za spodnje perilo znamke Victoria's Secret. Pred kratkim se je sicer na pariškem tednu mode že sprehajal v oblačilih Jeana Paula Gaultierja in Marca Jacobsa.

Čez deset let pa si Pejić želi posvojiti po enega otroka z vsake celine in se z njimi preseliti v avstralsko divjino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.