Magazin > VIP
65 ogledov

Moški zasleduje princa Georgea

princ George EPA
Princ William in Kate sta bila primorana poseči po pravnih sredstvih, da bi pred nekim moškim zaščitila svojega sina.

Prejšnji teden je prišlo do incidenta, zaradi katerega sta princ William in Kate Middleton na delo poslala svoje odvetnike. Nek moški, šlo naj bi za fotografa, je v londonskem parku nadlegoval princa Georgea, ki je bil tam s svojo varuško.

Uradno izjavo o dogodku je podala tudi Buckinghamska palača. "Posameznika so opazili v centralnem londonskem parku v bližini princa Georgea, ki je nato nemudoma zapustil park. Osumljenec je kot kaže dlje časa sledil princu Georgeu na vsakem koraku,“ so zapisali.
 
Par se zaveda posebnega položaja, v katerem je George zaradi vloge, ki jo bo nosil v prihodnosti. Kljub temu pa si želita, da bi lahko vsaj v svojih mladih letih lahko "živel čim bolj normalno življenje“. Želita si, da bi njun sin lahko obiskoval parke in se igral s sovrstniki, ne da bi bil pri tem ogrožen ali pod strogim varstvom.
 
Iz palače so še sporočili, da je omenjeni fotograf oblastem znan. V preteklosti so ga namreč že večkrat obravnavali zaradi nadlegovanja članov kraljeve družine. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.