Magazin > VIP
116 ogledov

"Moti me, da me vidijo kot punco v dirndlu"

Špela Grošelj Špela Kleinlercher Osebni arhiv
Nekdanji članici skupine Atomik Harmonik, Špela in Špelca, sta združili moči in posneli pesem Gremo na obalo. Špela kljub uspešnemu projektu ne verjame v dolgoročno sodelovanje.

Kot smo že poročali, sta lepotici Špela Grošelj in Špelca Kleinlercher posneli duet Gremo na obalo in zanj pred dvema tednoma posneli tudi spot. Kot pa nam je zdaj povedala Špela, se je skupni projekt rodil iz šale. "Po šestih letih sva opazili, da se ljudje zelo nostalgično spominjajo prve zasedbe Atomik Harmonik. Dobili sva veliko elektronskih sporočil, češ da je bila prva zasedba najboljša in zakaj s Špelco ne bi združili moči. V šali sva si rekli: 'Zakaj pa res ne bi posneli dueta?' No, iz te šale se je rodila pesem Gremo na obalo. Zanjo smo posneli tudi spot. Dobivava tudi že prve ponudbe za skupne nastope," pravi Špela in dodaja, da na to sodelovanje sicer ne gleda kot na nek dolgoročen projekt. "Če bo zanimanje, bova skupaj nastopili, če ne, pa ne. Sicer se mi zdi, da je bil ta projekt enkratne narave."

"Združitev prvotne zasedbe nemogoča"

Grošljeva pa kljub številnim oboževalcem, ki jih ima originalna zasedba skupine, ne vidi možnosti za njihov povratek. "Ne bi rada rekla nikoli, ker sem zarečenega kruha že prevečkrat pojedla. Mislim pa, da je združitev prve zasedbe Atomik Harmonik skoraj nemogoča. Če ne celo nemogoča. Preveč stvari se je zgodilo. Atomik Harmonik je eden od mojih najboljših projektov. Skupino še vedno smatram kot nekaj mojega. Jaz pa sem sedaj čisto nekje drugje,“ pravi Grošljeva, ki sicer na svojih nastopih še vedno rada zapoje "venček atomičnih". „Projekta Atomik Harmonik se nikakor ne sramujem in tudi moti me ne, da me ljudje z njim povezujejo. Dejstvo je, da je bila to ena najuspešnejših skupin v tistem času. Moti pa me, da me nekateri še vedno vidijo le kot punco v dirndlu. Da mislijo, da sem takšna, kot sem bila takrat na odru, tudi doma.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.