Magazin > VIP
32 ogledov

Movrin o Lady Gaga: Zelo normalna bejba

Lady Gaga The-fame.org
Oblikovalec Peter Movrin je pobral nagrado za svoje magistrsko delo, ki ga je Lady Gaga, s katero že skoraj redno sodeluje, menda že videla ...

"Noro je to, da že na veliko delam in nisem mislil biti na zaključni reviji, a sem se odločil pred štirinajstimi dnevi, naredil revijo, dobil nagrado in to je to. Res sem vesel, saj je bila žirija mednarodna. Lepo, da so me izbrali taki lepi in eminentni ljudje," je povedal Peter Movrin, ki je za svojo kolekcijo v sklopu ljubljanskega tedna mode kot študent magistrskega študija NTF prejel nagrado za inovativnost in izvirnost v raziskavi, konceptu in izpeljavi kolekcije.

Nove kose pa je pokazal tudi ekipi pevke Lady Gaga, s katero je v preteklosti že sodeloval: "Tudi nekaj, sodelovanje se nadaljuje, a o tem nerad govorim," nam je zaupal in izdal, da je pri procesu vedno prisotna tudi pevka osebno: "Ko sodelujemo z njeno ekipo, vedno pride pozdravit, zelo normalna bejba."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.