Magazin > VIP
40 ogledov

Mož Janet Jackson neusmiljen!

Janet Jackson Wissam Al Mana FameFlynet
Soprog Janet Jackson je odpustil zaposleno, ki je bila posiljena in je o dogodku obvestila policijo.

Oblikovalko Marte Deborah Dalelv je med poslovno potjo v Dubaju posilil sodelavec. Prijavila ga je policiji, ki pa njeni zgodbi ni verjela. Zaradi nezakonskega seksa in uživanja alkohola so jo obsodili na 16 mesecev zapora. Na srečo ji zaporne kazni ni bilo treba prestajati, saj ji je na pomoč priskočila norveška ambasada.

Pomoč je 24-letnica sicer pričakovala tudi od svojega delodajalca, moža pevke Janet Jackson Wissama Al Mane, ki pa jo je globoko razočaral. Al Mana jo je namreč po dogodku odpustil, ker naj bi bilo njeno "obnašanje nesprejemljivo". Kot poroča Blic, pa je bil razlog za prekinitev delovnega razmerja prijava sodelavca policiji in ne njeno obnašanje.

Kaj se je zgodilo?

Dalelvjeva je s sodelavci obiskala bar. Ker jo je bilo strah, je sodelavca prosila, naj jo po druženju pospremi do hotela. Norvežanka pravi, da se je nato gola zbudila, sodelavec pa jo je poskušal posiliti. Otepala se ga je, a neuspešno. Posiljevalec je prenehal šele, ko je v sobo stopil zaposleni hotela. Ko je prispela policija, je dekle vprašala, ali jih je poklicalo, "ker ji ni bilo všeč". "Seveda mi ni bilo všeč. Niso me jemali resno," je 24-letnica povedala CNN.

Mlada ženska je svojo zgodbo delila z javnostjo, ker želi druge ženske posvariti pred sodelavcem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.