Magazin > VIP
23650 ogledov

Mož kraljičine vnukinje udaril princa Harryja

Mike Tindall Zara Phillips EPA
Mike Tindall je poročen s hčerko princese Anne.

Nekdanji igralec ragbija Mike Tindall, mož Zare Phillips, hčerke britanske princese Anne, velja za velikega šaljivca, pred njegovimi šalami niso varni niti člani kraljeve družine.

Mike je že deset let poročen z Zaro in zelo dobro pozna tudi princa Harryja, s katerim se je že večkrat zabaval pozno v noč. V torek je na nekem dogodku delil anekdoto iz leta 2003, ko je Anglija osvojila svetovni pokal v ragbiju. Igralcem se je na zabavi po zmagi pridružil tudi takrat 19-letni Harry, ki tega večera ne bo nikoli pozabil. Tindall in njegov športni kolega Iain Balshaw sta namreč prišla na idejo, da bi preverila, kako hitro se bodo odzvali Harryjevi varnostniki, če se princa lotita s pestmi.

Izkazalo se je, da so imeli prinčevi varnostniki oči na pecljih. Balshaw in Tindall sta le nekaj sekund po "napadu" pristala na tleh.

Mike si je med pripovedovanjem anekdote privoščil še eno šalo na račun Harryjevega odhoda z dvora in razvpitega intervjuja za Oprah, ki je razburil monarhijo. "Na dvorcu Balmoral se družina pogovarja o isti temi (da bi Harryju primazali eno okoli ušes, op. avt.). Razlika je le v tem, da je kraljica Harryju odvzela varnostnike.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.