Magazin > VIP
20 ogledov

Mož Mariah Carey razjezil PETO

Nick Cannon Žurnal24 main
Nick Cannon je s svojo neslano šalo o tem, da je na psa zavezal balone s helijem ter jih zatem spustil v zrak, razjezil organizacijo PETA.

Nick Cannon je za potrebe televizijske oddaje na psa navezal 50 balonov s helijem ter jih nato spustil v zrak, s tem pa sprožil številne kritike s strani organizacije za pravice in zaščito živali PETA. Sicer je kasneje pojasnil, da je šlo le za šalo in ne za pravega psa, vendar mu tudi to ni pomagalo, saj so se pa spravili na njegov slab smisel za humor. "Če je slab okus zločin, bi šli v zapor z Nickom. Vendar šala, da ste ubili psa, otroka, starejšo oseba ali koga drugega, ni v redu, ker vedno obstaja nevarnost, da bi kdo to zares napravil,“ je povedal tiskovni predstavnik PETE.

Soprog Mariah Carey se je zaradi svojega obnašanja opravičil tudi prek Twitterja ter priznal, da je naredil napako. "Če je kdo resnično tako neumen, da bi privezal psa na balone, mu to ne bo uspelo. Petdeset balonov s psom ne bi nikoli odletelo v zrak,“ je zapisal ter dodal, da ima zelo rad pse.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.