Magazin > VIP
23 ogledov

Mož Mariah Carey trpi hude bolečine

Nick Cannon Mariah Carey JLP
Nick Cannon, mož pevke Mariah Carey, ki je pred dvema dnevoma utrpel lažjo odpoved ledvic, je še vedno v hudih bolečinah, pravi zvezdnica.

Nick je novo leto začel v bolnišnici, saj je utrpel lažjo odpoved ledvic. Zvezdnika so nemudoma oskrbeli v bolnišnici v Aspnu, kjer je z ženo Mariah preživljal božično-novoletne praznike, zdaj pa je pod zdravniško oskrbo v Los Angelesu. Pevka pravi, da je Nick še vedno v hudih bolečinah, a ostaja optimističen. "Kot vedno je zelo pozitiven in poskuša na situacijo gledati karseda dobro," je ameriški reviji People zaupala Mariah.

Enaintridesetletni igralec, komik, raper in televizijski voditelj oboževalce ves čas obvešča o svojem stanju. Nazadnje je na Twitterju zapisal: "Hvala za vso vašo ljubezen, molitve in skrb. Saj me poznate, z mano bo vse v redu." O moževem zdravstvenem stanju veliko tvita tudi Mariah, ki mu ves čas stoji ob strani. "Lani sem bila jaz tista, ki je bila priklopljena na aparate in me je Nick ves čas podpiral, zdaj pa so se vloge povsem zamenjale," je zapisala pevka, ki je s tem imela v mislih lanskoletno težko nosečnost. "Upamo, da se bo čimprej počutil stoodstotno bolje. Zelo ceniva vašo podporo," je še dodala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.