Magazin > VIP
34 ogledov

Mož si je ni želel od nekdaj

Natalija Verboten
1/2
Facebook
Natalija Verboten je prejšnji teden praznovala že peto obletnico poroke.

Kako je na peto obletnico poroke Natalijo Verboten razvajal njen mož Dejan Bojić? "Sicer ne delava drame iz praznovanj, ampak včeraj sem za 5. obletnico poroke od moža dobila tale prekrasen šopek in sem ga morala deliti z vami," je na svojem Facebook profilu zapisala Natalija in zraven pripela fotografijo šopka in sebe v moževem objemu. "Bilo je kratko in sladko, saj smo imeli naporen konec tedna, tudi moj rojstni dan je šel kar mimo. Sicer praznovanja bolj prilagodimo družinski idili, vedno pa gremo radi kaj dobrega pojest," je povedal Bojić, ki je Natalijo osvojil pred sedmimi leti kot glasbenik v njenem spremljevalnem ansamblu.

"V bližnji trg je zadela strela, šalim se … Težko bi povedal, kako se je zgodilo. Splet okoliščin. Preden smo začeli igrati z njo, sem jo zelo slabo poznal, saj nisem preveč spremljal slovenskih izvajalcev," je še izdal o njunih začetkih.

Komentarjev 1
  • Mrcina 12:15 03.september 2013.

    Brezvezn, čuden, bedast naslov ! Kaj pa koga briga, kaj ali koga si je Dejan želel, preden je Natalijo poznal. Traparija.Ni si je želel od nekdaj ??? Jooooj , žurnalovčki....