Magazin > VIP
20 ogledov

Moža ne moti, če komu zapleše na kolenih

Nuša Derenda mediaspeed
Vedno zapeljiva Nuša Derenda ne osvaja le na glasbenih odrih, temveč tudi v svojem zakonu. Po sedemnajstih letih je med Nušo in Frenkom še vedno strastno, nam je zaupala pevka.

Nuša Derenda | Avtor: zurnal24.si zurnal24.si
Je res, da mož rad pozabi na vaš rojstni dan?
To je res. Tudi jaz sem se odvadila razvajanja. Od začetka mi je veliko pomenilo, če se je spomnil na rojstni dan, njegov moto pa je, da je moje največje darilo on, tako da se nimam kaj pritoževati (smeh). Imam super moža in te podrobnosti niso več toliko pomembne. Z leti sem tudi jaz samozavestnejša, poznam njegove napake in dobre stvari. Če mi je kaj všeč, si tako ali tako lahko sama privoščim. Zaradi tega vsekakor ni slab človek, čestita sicer mi, da bi mi pa kaj kupil ... saj gre vse iz iste blagajne (smeh). Tudi sama sem se tega odvadila, čeprav bo letos imel okroglo obletnico in se bom le morala izkazati s kakšnim presenečenjem.

Mu še vedno kaj zapojete?
Ne, saj mu pojem, odkar se poznava, poročena sva že sedemnajst let in se me je že naposlušal, čeprav pravi, da mi še zmerom rad prisluhne.

Moža poznate že od sedemnajstega leta, tudi poročena sta že sedemnajsto leto, iskrica še gori?
Seveda. Ne potrebujeva veliko, tudi skregava se, vendar se hitro pomiriva. Še vedno ni vse ugasnilo (smeh).

Ljubezen ni vedno kot iz pravljice

Kakšen je recept za uspešen zakon?
Težko je, mora biti posebna energija, skupni interesi, značaj, kompromisi ... Vse to je pomembno, tudi to, da se zavedaš, da ne more biti vse vedno kot v pravljici. To je utopično. Če dva nista za skupaj, naj gresta raje narazen. Sama še nikoli nisem želela obupati nad svojim zakonom.

Prejšnji teden sta si privoščila razvajanje v Termah Olimia. Si velikokrat privoščita trenutke, rezervirane le za vaju?
Taka razvajanja so super, ponavadi smo bili vedno skupaj z družino, šele zadnja leta pa imava več časa zase. Včasih sva po nastopih takoj hitela domov, danes raje prespiva in nama že tista noč in skupni zajtrk veliko pomeni. Že to je nekaj, da izkoristiva te male trenutke, ki so nama dani v tem poslu.

Je Frenk kaj ljubosumne narave?
Nima razloga. Velikokrat se sicer pošalim in komu zaplešem na kolenih ali na mizi, vendar Frenk to vzame kot del posla, s tem nima težav, zanj je to vse del šovbiznisa. Morda mu niti ne dam razloga za to. Po horoskopu je namreč lev, zato mora biti v središču pozornosti, in mislim, da mu dam dovolj občutka, da je zelo pomemben človek v mojem življenju.

Komentarjev 3
  • Maja Svetlin 13:59 14.april 2012.

    Ema, sej vidiš da se je podpisal s svojim lastnim imenom in priimkom izRODek :)

  • Ema Jevnikar 22:17 11.april 2012.

    In najlepše je biti pri takih izjavah anonimen, a ne ??? :) Je težko zbrati dosti poguma, da to napišeš z lastnim imenom in priimkom, sploh, ko pišeš kritike brez fundamenta... :)

  • izRODEk 14:01 11.april 2012.

    uradna pevka fašistične SDS? maaah... kje pa.... ta dva bi še lastne starše prodala za 200€..