Magazin > VIP
37 ogledov

Moževa afera ji je prinesla korist

Liberty Ross FameFlynet
Naslovnice tabloidov so karieri Liberty Ross, prevarani ženi Ruperta Sandersa, prinesle veliko koristi.

Odkar je svet izvedel, da se je režiser Rupert Sanders spustil v afero s Kristen Stewart, njegova žena Liberty Ross nima miru. Redno pojavljanje v medijih zna biti precej nadležno, sploh če tega ni bila vajena od prej, a moževa afera ji je prinesla precejšnjo korist. Liberty namreč zadnje čase dobesedno preplavljajo filmske ponudbe največjih produkcijskih hiš, in 33-letna igralka lahko samo izbira, v kakšni vlogi se bo preizkusila, poroča portal RadarOnline.com. "K sreči je lahko iz škandala potegnila nekaj dobrega. Čeprav je ogrožen njen zakon, pa bo njena igralska kariera zagotovo vzcvetela," je razkril neimenovani vir.

Sicer pa se Liberty po škandalu drži precej dobro. Pred kratkim se je udeležila premiere filma Lawless, kjer je blestela, naokoli pa se sprehaja z nasmehom na obrazu in brez poročnega prstana na roki. Rupert pa medtem še vedno upa na najboljše in še ni odložil poročnega prstana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.