Magazin > VIP
29 ogledov

Mrk najboljši film po izboru ljudstva

(Foto: Reuters)
1/16
Žurnal24 main
Sinoči so v Los Angelsu že 37. podelili nagrade po izboru ljudstva, People's Choice Awards. Veliki zmagovalec večera je tretji film v nizu sage Somrak, Mrk.

Zadnji film sage Somrak, Mrk, je konkurenco premagal v štirih kategorijah. Poleg nagrade za najboljši film je osvojil tudi kipce za najboljšo dramo, Kristen Stewart je bila razglašena za najboljšo igralko, skupaj z Robertom Pattinsonom in Taylorjem Lautnerjem pa so osvojili še nagrado za najboljšo filmsko zasedbo.

 

Mrk je tako premagal velike favorite večera, Izvor in Socialno omrežje, Kristen pa je za seboj pustila Bradovi izbranki Angelino Jolie in Jennifer Aniston, ki sta se z Bello Swan bojevali v kategoriji najboljša igralka.

 

Enake sreče pa nista imela Robert in Taylor, ki sta morala nagrado za najboljšega igralca prepustiti Johnnyju Deppu, ki je bil nagrajen za nastop v filmu Alica v Čudežni deželi. Pattinson je bil premagan tudi v kategoriji najboljši igralec pod 25 let, saj je šel kipec v roke Zacu Efronu.

 

Slavila tudi Eminem in Zdravnikova vest

Na glasbenem področju je spet blestel Eminem, ki je postal najboljši moški izvajalec, pobral pa je tudi nagradi za najboljšega hip hop izvajalca in za najboljšo pesem (Love the Way You Lie), skupaj z Rihanno. Seksi pevka je osvojila tudi kipec za najboljšo pop izvajalko.

 

Med televizijskimi serijami je bila nepremagljiva Zdravnikova vest, ki je občinstvo osvojila v treh kategorijah. Postala je najboljša TV drama, Hugh Laurie je zmagal v kategoriji najboljši dramski igralec, Lisa Edelstein pa je postala najboljša dramska igralka.

 

Ostale nagrajence večera si oglejte v zavihku Galerija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.