Magazin > VIP
14 ogledov

Muči jo domotožje

Katarina Benček Osebni arhiv
Katarina Benček je že v prvem mesecu bivanja v Las Vegasu dobila kar dve službi.

"Dobila sem že kar dve službi in sicer podobne zadeve, kot jih delam že v Sloveniji. Pomoč pri promociji, mreženje ... Glede na to, da je tu veliko turistov, je to zelo pomemben del vsakega podjetja," nam je o svojem delu v Las Vegasu povedala Katarina Benček, ki jo je zelo razburilo pisanje nekaterih domačih medijev, da se je v tujino podala kot manekenka.  "Slišala sem neka nepreverjena dejstva, da sem odšla v Ameriko graditi manekensko kariero, kar je čista laž. Vem, da nisem manekenka in ne model, saj nimam takšnih proporcev in ne živim v nekih iluzijah. Zato tu niti ne iščem takšnega dela. Raje sem se vrgla v vode, ki  jih najbolje obvladam in poznam, torej v promocijo," pravi Katarina.

Domačo lepotičko pa po slabem mesecu dni v Las Vegasu že muči domotožje: "Moram reči, da je domotožje iz dneva v dan večje in ne vem, ali bom zdržala tu toliko časa kot sem planirala, saj še nikdar nisem bila tako dolgo od doma. Življenje tukaj je sicer zanimivo, ampak vseeno so ljudje, ki jih imam rada, v Sloveniji."

Komentarjev 5
  • Skippy 22:49 24.junij 2012.

    v Vegasu??

  • krtmen1 21:17 24.junij 2012.

    Vsako noč dobi vsaj dva (ob)dela(t).

  • Dejan Kodrič 13:33 24.junij 2012.

    Domotožje pa ima zato, ker ni uspela kot je mislila da bo ali ima domotožje, zato ker ve da se bo kmalu vrnila a nam noče dat tega vtisa.