Magazin > VIP
31 ogledov

Mulder in Scully tudi v resnici par

David Duchovny, Gillian Anderson FameFlynet
Deset let po koncu serije, ko sta glavna junaka Fox Mulder in Dana Scully le pristala skupaj, sta par postala tudi igralca, ki ju igrata.

Kot poročajo ameriški mediji, sta se Mulder in Scully, zvezdnika serije Dosjeji X, našla tudi v resničnem življenju in menda celo že živita skupaj. David Duchovny in Gillian Anderson naj bi bila par že nekaj časa, čeprav je Gillian šele pred nekaj dnevi oznanila, da se je razšla s svojim dolgoletnim izbrancem Markom Griffithsom. David je samski že od lani, ko se je razšel s Téo Leoni. Njuno zvezo je uničila Davidova odvisnost od seksa, zaradi česar se je tudi zdravil.

Novica o ljubezenskem razmerju je veliko presenečenje za mnoge oboževalce Dosjejev X, saj imata glavna junaka precej pestro preteklost. Med snemanji sta se namreč večkrat sprla, napetost med njima pa naj bi bila tako velika, da se je David zaradi slabih odnosov s soigralko odločil za odhod iz serije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.