Magazin > VIP
31 ogledov

Mulejeva povezana s princem Albertom

Iris Mulej Facebook
Iris Mulej v imenu dobrodelnosti pristala v družbi monaškega princa Alberta.

Združenje GUWAA (Global Underwater Awarness Association) je v sodelovanju s fundacijo monaškega princa Alberta organiziralo svetovni dan čiščenja voda, pri katerem je sodelovalo kar šestdeset držav, med njimi tudi Slovenija. S projektom je povezana tudi Iris Mulej, saj jo je k sodelovanju povabil prijatelji in ustanovitelj ter podpredsednik Blejskega filmskega festivala Daniel Utješanovič. Omenjeni festival se bo prvič odvil prihodnje leto,  partner festivala pa je prav združenje GUWAA, preko katerega je Iris pristala na odprtju čistilne akcije voda v Monaku.

"Rada sodelujem pri različnih dobrodelnih projektih, med drugimi je tudi ta, preko katerega sem bila povabljena v Monako in se imela čast udeležiti dogodka, kjer je bila princu Albertu predana potapljaška čelada, potapljači pa so njemu na čast skočili v morje," nam je zaupala Iris. Na otvoritvi je domača lepotica in podjetnica spoznala tudi Radeta Šerbedžijo  (člana upravnega odbora združenja GUWAA in predsednika ustanovnega odbora Blejskega filmskega festivala). Iris pa se tudi v prihodnje obetajo kraljevo obarvani obiski Monte Carla.

Komentarjev 3
  • Marko Slovenia 18:23 28.oktober 2013.

    haha, car

  • srecko31 10:20 05.oktober 2013.

    Bodite pošteni in napišite,da se prostituira,da lahko preživi.Drugače res ne vem od kot ji denar.lp

  • KOJAK 07:59 05.oktober 2013.

    Moja soseda Sadika je bila zadnjič na obisku v Londonu in je šla celo na ogled njihove Buckinghamske palače - TOREJ SE JE GIBALA V KRALJIČINIH KROGIH. Njen mož Edhem pa je včeraj na njivi posejal pozni motovilec Ljubljančan... in ...prikaži večn vi ubogi medij o TEM NE PIŠETE. Aja Sadika in Edhem nista prijatelja kvazi novinarke Ane.