Magazin > VIP
45 ogledov

Murko bo sina pokazal za denar

Damjan Murko Maja Facebook
Po rojstvu sina se Damjan Murko s svojo ženo odloča, kateremu mediju bo ponudil fotografije svojega sina. Za plačilo, seveda.

Novopečeni očka Damjan Murko je pred dnevi dobil sina Tiarja, ki bo v teh dneh z mamico Majo prišel domov. Potem ko je pevec povedal, da mu je sin sedaj prioriteta in bi se njegova glasbena kariera lahko končala, sedaj razmišlja, da bi sina pokazal za plačilo.

"Definitivno bo prišlo tudi do tega. Zaenkrat še nisva z ženo razmišljala o tem, definitivno pa bo prišel čas, ko se bova odločila otroka pokazati. Otrok ne bo imel nič od tega, če ga pokažem zastonj, ker otrok ni nikakršna marketinška poteza, če lahko pa na ta način pomagam otrokom, ki nima takšne sreče, kot jo ima moj sin, pa bova seveda dala dobiček v dobrodelne namene," je povedal.

Kolikšen znesek bi rad iztržil s fotografijami in komu jih bo ponudil? "Z Majo zbirava ponudbe. Ni nujno, da bova izbrala najboljšega ponudnika, temveč medij, ki mi je bolj pri srcu. Vseeno nama je, ali je to spletni časopis ali revija, medij je medij. To se bo zgodilo čez kakšna dva meseca, ko se malo navadimo drug na drugega, potem pa bomo videli, kako naprej."

Zabave ob rojstvu še ni imel, pripravlja jo za naslednji petek.

Komentarjev 6
  • marijana 19:52 02.oktober 2012.

    sej je posebn kaliber, sam pa moram priznat, da tip dobr živi s tem da nč ne dela... njegov poklic je delam se norca iz sebe in za to sm plačan.

  • boskre 16:02 30.september 2012.

    Jest mu plačam, da ga ne kaže ...

  • rogg 13:20 30.september 2012.

    siromak na umu...