Magazin > VIP
31 ogledov

Murko gre v hišo Big Brother

Damjan upa, da bo imel takšno nalogo, da bo šel določenim stanovalcem na živce. Žurnal24 main
V slavno hišo Big Brother se bo v petek vselil štajerski slavček Damjan Murko. Za stanovalce bo to zagotovo presenečenje.

Petim slavnim tekmovalcem v hiši Big Brother se bo v petek pridružil še en stanovalec – štajerski slavček Damjan Murko. Pevec nam je zaupal, da se bo v hišo vselil kot gost in ne kot tekmovalec.

Če bom že šel v ta šov, bo naziv šova Big Brother slavnih vsaj upravičen. Gledalci so bili namreč kar malo razočarani, ko ni bilo nobenega slavnega.
Damjan Murko

Kakšna bo konkretno njegova naloga, še ni želel razkriti, zagotovo pa bo njegov prihod v hišo za stanovalce presenečenje. "Potrudil bi se, da nekaterim od stanovalcev ne bi bilo tako lahko. V hiši se je o meni govorilo marsikaj. Tega sem navajen, saj sem takšen človek, ki je ljudem lahko zelo všeč ali pa jim sploh ni," odgovarja pevec na vprašanje, ali bo stanovalcem pripravil kakšno past. Upa pa, da bo imel takšno nalogo, da bi šel vsaj določenim stanovalcem na živce, še doda v smehu.

Na vprašanje, ali bi se šova udeležil tudi kot tekmovalec, je pevec vztrajno odgovarjal nikalno. "Za zdaj ne, zarečenega kruha pa se tako ali tako največ poje," je povedal. Dobil je sicer že več ponudb za sodelovanje v resničnostnih šovih, nazadnje za Kmetijo slavnih. A je mamljivo ponudbo zavrnil, saj je imel občutek, da ga želijo kupiti, česar pa se ne da, poudarja.

Šov pevec spremlja, kolikor se le da, najbolj pa mu je všeč Činč. Pravi, da zato, ker ga pozna že od prej in ker je dober človek ter se lepo vede. Po mnenju štajerskega slavčka bi lahko Činč tudi zmagal, potem ko bi bil v finalu s Sandro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.