Magazin > VIP
31 ogledov

Murko je inštruktor seksa

Žurnal24 main
Štajerski slavček Damjan Murko se je odločil, da bo s pomočjo svojih izkušenj v spolnosti pomagal drugim ljudem. Postal je namreč inštruktor seksa.

"Na idejo je prišla moja žena, ki je bila mnenja, da bi moral deliti nasvete o spolnosti. Mislim, da bi se moralo o spolnosti še več govoriti," je za zurnal24.si povedal Murko, ki bo odgovoril na vsa vprašanja bralcev revije Nova, ki bo v naslednji številki objavila le izbrana vprašanja. Štajerski slavček pravi, da bo na vprašanja odgovarjal iz svojih izkušenj, ki jih ima menda precej veliko.

Pomaga si s pripomočki
"Prebral sem veliko strokovne literature, drugo pa so vsekakor izkušnje. V svojih 25 letih sem izkusil marsikaj. Res je tudi, da sem dve leti poročen in v teh dveh letih me je žena marsičesa naučila," priznava Murko, ki pravi, da ima doma tudi nekaj erotičnih pripomočkov, s pomočjo katerih lažje deli nasvete. Kupil si je lisice, napihljivo Ančko pa so mu prijatelji podarili na fantovščini. Pri srcu mu je tudi majica, na kateri piše "inštruktor seksa".

Vse je povezano z denarjem

"Ljudje so željni kruha in iger, jaz pa sem človek, ki si želi, da se okrog njega vedno nekaj dogaja. Dokler bodo ljudje to potrebovali, jim bom to tudi dajal," samozavestno pravi Murko, ki priznava, da je združil koristno s prijetnim in da to počne zaradi denarja in tudi zato, ker s svojimi nasveti rad pomaga ljudem.

"Vse je povezano z denarjem in jaz bi si zatiskal oči, če bi rekel, da to ni res. Vseeno pa samo zaradi denarja in promocije tega ne bi počel. V vsakem primeru pridemo do zaključka, da toliko denarja in promocije ne potrebujem," zaključuje Murko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.