Magazin > VIP
52 ogledov

Murko po dveh splavih končno očka

Damjan Murko, pevec in soproga Maja Žilavec Murko Žurnal24 main
Štajerski slavček Damjan Murko bo postal očka.

"To se mi zdi zelo oseben dogodek, sicer pa nisem ne prvi ne zadnji, ki bo postal oče, zato tega ne bi delil s celo Slovenijo in s celim svetom. Zaenkrat je to samo najina stvar," je bil glede nosečnosti svoje žene Maje skrivnosten Damjan Murko, nekaj podrobnosti pa nam je vseeno izdal.

"Noseča je več kot tri mesece, z novico me je zelo presenetila, saj nisem vedel, da je naredila test. Že dvakrat sva imela nesrečo, dva spontana splava, zato o tem nisva veliko govorila. Tokrat se Maja počuti dobro, čeprav je imela od začetka rizično nosečnost," pravi Murko, ki bo spočetje prvega otroka praznoval na četrti obletnici poroke, naslednji mesec.

Sproščeni očka

Kljub temu, da je štajerski slavček v svojih poslih zelo organiziran, v zasebnem življenju prisega na spontanost: "Mislim, da tukaj ne pomaga nobena knjiga. Vzorce, ki so nam jih dali starši, prenašamo na svoje otroke in tukaj ni nobene filozofije. Bom takšen, kot so bili moji starši do mene. Midva zelo malo stvari delava plansko, kar se zasebnega življenja tiče, v poslu je zadeva seveda drugačna. Soba je zato še zelo malo opremljena, tudi pobarvala je še nisva, saj ne veva, katerega spola bo otrok," pravi Damjan in dodaja: "Vseeno mi je, katerega spola bo otrok. Samo, da bo zdrav."

Murka pa smo dobro nasmejali z malce bolj provokativnim vprašanjem, in sicer, v katerem položaju mu je uspel veliki zadetek: "V toliko položajih sva poskušala, da težko povem, v katerem je ratalo (smeh). Rada sva raznolika."