Magazin > VIP
41 ogledov

Murko puncam popestril zabavo

Jerca Zupan
1/10
Rok Malek
Konec tedna je svoj rojstni dan bučno praznovala moderatorka Radia HIT Jerica Zupan. Zabavo ji je pripravila Lepa soseda 2011 Teja Britovšek, ki ji je uresničila veliko željo, da ji za rojstni dan prepeva udarna rock zasedba Evil Eve.

"Resnično sem uživala, prišli so moji dobri prijatelji in takoj sem vedela, da bo zabava uspela. Bilo je nekaj presenečenj, sem namreč velika oboževalka rock skupine Evil Eve, ki so poskrbeli za piko na i na zabavi. Bili so prava atrakcija, res so showmakerji. Klub 300 je poskrbel za najboljšo Nutellino torto z banano, ki je pošla v trenutku. Moji gostje pa niso bili niti žejni. Skratka, prav noro je bilo. Razmišljam o tem, da moje rojstnodnevne zabave postanejo kar tradicionalne. Hvala Teji Britovšek, organizatorki moje zabave, saj je poskrbela za to, da ni bilo nič prepuščeno naključjem," je o divji rojstnodnevni zabavi povedala simpatična Jerica Zupan, ki ji je vse najboljše točno ob polnoči zapel prav poseben gost presenečenja:

"Damjana Murka sem spoznala na Radiu HIT točno pred enim letom, ko sem bila za pusta Damjan Murko in sem morala program voditi kot on. Med drugim pa sem morala zapeti njegovo najbolj znano pesem: Srečen, ker sem moški. Takrat je v studio radia prišel prav on in mi pomagal s pesmijo. Resnično smo se zabavali in nasmejali do solz. Ker zna poskrbeti za dobro voljo ljudi, pa me je v smeh spravil tudi  tokrat."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.