Magazin > VIP
68 ogledov

Murko si je izboril denar od preživnine

Damjan Murko Žurnal24 main
Damjan Murko je po kar nekaj letih trajanja postopka za preživnino končno prejel denar, ki mu ga je bil dolžan njegov biološki oče.

Slovenski slavček Damjan Murko je od svojega očeta skoraj osem let terjal denar od preživnine za leta, ko mu je ni plačeval. Zdaj se je zadeva končno zaključila. "Res je, da mi moj biološki oče od prejšnjega meseca ni dolžan ničesar več," je za Žurnal24 potrdil Murko. Za kolikšen znesek je šlo, nam ni želel zaupati. Nas je pa opozoril, da pisanje nekaterih medijev, da ga oče dolgo časa ni priznal, ni resnično: "Očetovstvo je podpisal s prvim dnem, a je res, da kar nekaj let ni plačeval preživnine."

Z očetom trenutno nima stikov. "Mislim, da ni interesa ne z njegove, še manj pa z moje strani. Jaz imam krasnega očima. Očeta nisem nikoli pogrešal in imam vse, kar sem iskal. Oče ni tisti, ki te naredi – oče je tisti, ki te ima rad, te vzgoji in skrbi zate," nam je zaupal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.