Magazin > VIP
39 ogledov

Murko v postelji z moškim in žensko

Damjan Murko
1/3
Dejan Nikolič
Pevec Damjan Murko je znova presenetil. Tokrat se je v postelji znašel z dvema osebama, moškim in žensko.

Samooklicani slovenski slavček Damjan Murko je kar nekaj čakal na pravi trenutek, da bo pokazal fotografije, na katerih je v postelji z moškim in žensko. Na vprašanje, zakaj se je odločil posneti tovrstne fotografije in kaj dejansko razkrivajo, nam je pojasnil naslednje: "Zdi se mi, da fama okrog Damjana Murka nikakor še ni končana, in mislim, da Slovenija kakorkoli v teh kriznih časih potrebuje lik Damjana Murka, ki ga občasno postrežemo medijem in posledično bralcem, poslušalcem in oboževalcem. Zdi se mi, da vedno znova naletim na enkraten odziv publike, vedno znova pomagam določenim ljudem, da se sprostijo, nasmejijo, ugibajo in izživijo svoje frustracije nad temi fotografijami. Zdi se mi, da to potrebujejo, zato smo se odločili, da je ravno sedaj pravi trenutek, da ponudimo te fotografije. In mislim, da so kar estetske."

Golih fotografij zagotovo ne bo

Fotografije so nastale pred enim letom, se pravi še pred rojstvom njegovega sina Tiarja. Murkovo sporočilo ob njih pa je, naj si vsak posameznik razlaga po svoje. "Naj jim dela domišljija. Morda pa bodo izvedeli kaj novega o Damjanu Murku (smeh)."

Na fotografijah Murko ni gol, je pa priznal, da je že dobil ponudbe za golo fotografiranje. A kot pravi v smehu, ni bojazni, da se bo slikal gol. "Moja mama je vedno rekla, da se riti in denarja ne kaže (smeh)," je povedal.

Pa nas bo kmalu presenetil še s podobnimi fotografijami? "Nimam jih na zalogi, imam pa strašne ideje. Morda tudi kaj z ženo v tem smislu, ker pri tem projektu ni želela sodelovati, zato smo najeli dva modela. Ampak nikoli ne reci nikoli, sploh če gre za estetske fotografije. Nimam nič proti, če skrivajo za seboj neko zgodbo," je še pojasnil.

Sina bo predstavil maja

Potem ko je pred dobrim mesecem ponujal fotografije svojega sina za denar, je potrdil, da je že sprejel najboljšo ponudbo. Fotografije sina bodo objavljene v začetku maja na naslovnici ene od slovenskih revij. Sina, ki bo takrat star pol leta, bo z ženo Majo predstavil na krstu. Del denarja bosta namenila v dobrodelne namene, najverjetneje eni od družin.

Komentarjev 2
  • Oseba_ 10:45 10.april 2013.

    a je vredno komentarja tole ?

  • Sadistiq 07:29 10.april 2013.

    I don't want to live on this planet anymore.