Magazin > VIP
225 ogledov

Murkov "seksi" koledar

Damjan Murko
1/6
Bojan Mihalič
Že imate koledar za prihodnje leto? Mi imamo enega za vas! Bodite pozorni na podrobnosti. Damjan Murko se je namreč zelo potrudil.

"Ko sem že pred nekaj meseci začel prejemati elektronska sporočila, naročila in rezervacije za koledar, ki ga še zdaleč nismo nameravali izdati, sem se zamislil. Tako sva z Bojanom Mihaličem s pomočjo 'sex shopa' naredila res izvirne fotografije, ob katerih je še moji ženi – navajena na vse – zastal dih. Haha. Na fotografiranje sem se pripravljal več tednov, tako sem iz 'sex shopa' odnesel dve lutki, s katerima sem vadil, ju postavljal zdaj na levo, zdaj na desno, poziral ob njiju in se popolnoma vživel v svojo vlogo. Na koledarju morda na trenutke pokažem celo malo preveč, čeprav smo se zelo trudili, da ne prestopimo roba dobrega okusa, da ne bi bili vulgarni, temveč zabavni in v prvi vrsti da bi nasmejali Slovenijo, ki v tem precej krutem času brezposelnosti, brezbrižnosti do sočloveka, celo umorov in samomorov preprosto potrebuje lik Damjana Murka, ki nas spravi v dobro voljo, nasmeji, da vsaj za trenutek pobegnemo iz krutega vsakdana," pravi Murko in dodaja: "Zavedam se, da se ob mojem početju morda kdo zgraža, da se drži za glavo in se sprašuje, kaj mi je tega treba. O ja, pa še kako je treba: otroška hrana, plenice, oblačila, igračke – to vse stane, prosim kupite moj koledar, hahaha, rad v šali rečem. Čeprav sem oče in sem doma popolnoma drug človek, kot se kažem in prikazujem v medijih, je  to, da kdaj pa kdaj, namenoma ali ne, poskrbim za kak škandal, nujno zlo, ki ga medijska osebnost nujno potrebuje za svoj obstoj. Sem pač eden od redkih, ki to na ves glas prizna."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.