Magazin > VIP
47 ogledov

Murkovih sladkih 26

. Damjan in njegova žena Maja
1/6
Žurnal24 main
Prejšnji teden je svoj 26. rojstni dan v Lendavi praznoval slovenski slavček in mojster samopromocije Damjan Murko. V večernih urah je nazdravil in zapel v lendavski Kroni.

Damjan Murko, ki že vrsto let velja za mojstra samopromocije, je na svoj rojstni dan razvajal znane in malo manj znane obraze. Med povabljenci smo opazili njegovega trenerja Vitjo Sikoška, njegovega fotografa Tobiasa Žižka, pisateljico Marjanco Scheicher ter športnika in imitatorja Matevža Majcna.
Zabava je trajala do jutra, ob polnoči pa je nebo razsvetlil ognjemet.

"Vsako leto težje štejem svoje rojstne dneve," v šali pove pevec. "Rad razvajam svoje goste, obratno pa je s štetjem let. Nikar ne pričakujte, da bom čez štiri leta svoj trideseti rojstni dan obešal na velik zvon. A veste, kaj pomeni imeti trideset let? No, verjetno isto misliš, ko si star štirideset ali petdeset," pravi Murko v smehu.

Od tridesetega leta ga ločijo še štiri leta, Murko pa pravi, da se njegovi gostje in mediji že veselijo naslednje zabave, ki jo bo priredil za tretjo obletnico poroke, in sicer maja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.