Magazin > VIP
29 ogledov

Na Akademiji veliko jokala

Izlet mediaspeed
Igralka Maja Martina Merljak nam je zaupala, da je imela divjo mladost, kljub temu, da ji je bilo na Akademiji marsikdaj tudi zelo težko.

"Imela sem zelo divjo mladost in veliko divjih dogodivščin," nam je zaupala simpatična igralka Maja Martina Merljak: "Nekoč sva s sošolko špricali pouk, saj smo takrat ravno nekaj pisali in si sposodili ogromen avto njenih staršev, s katerim sva se odpeljali na izlet v Portorož. Spomnim se, da je bilo morje takrat še zelo mrzlo, vendar sva se vseeno kopali. Tovrstnih dogodivščin je bilo veliko. Nekoč sem si rekla, da bom staršem povedala, kaj vse sem počela v srednji šoli, vendar sem si kasneje raje premislila (smeh)," pravi Maja.

Akademija je bila življenjska preizkušnja

Mladostniških norčij pa je bilo kmalu konec, saj jo je Akademija za gledališče, radio, film in televizijo kmalu soočila s preizkušnjami igralskega poklica: "Obdobje med puberteto in odraslo dobo sem doživela na Akademiji in ni bilo ravno najlažje. Cel drugi letnik sem prejokala, saj te akademija tako ekstremno spremeni in na to nisem bila pripravljena. Nekateri principi, s katerimi te želijo kaj naučiti, so velikokrat malo kruti in žaljivi. Sedaj te stvari vidim čisto drugače," očitno so te principi le bili pravilni, saj je Maja danes odlična igralka, ki si v prihodnosti želi tudi kakšne dobre filmske vloge:

"Seveda! Upam, da bom v roke dobila kakšen odličen scenarij. Če bi dobila dobro vlogo, bi šla delati tudi zastonj. No, za toliko, da si pokrijem stroške."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.