Magazin > VIP
15468 ogledov

Na "blef": Znana Slovenka se seli v hišo, ki je ni še nikoli videla

Kaja Karba youtube
Malce nepredstavljivo za večino, a videti je, da nekaterih to ne moti.

Slovenska ustvarjalka in vlogerka Kaja Karba s partnerjem že več let živi v Londonu. Po rojstvu sina, ki sta ga poimenovala Oliver Sky, sta se z Ninom odločila, da se preselita v angleško obmorsko mestece, kjer že prebiva tudi Kajina sestra Tjaša s partnerjem.

Kaja je svojim sledilcem sedaj sporočila, s kakšnimi težavami vse se soočajo v Angliji, ko želitjo najeti hišo in kasneje ob selitvi. Prvotna želja se jim namreč ni uresničila, saj je bila izbrana hiša oddana drugemu, zanjo pa naj bi čakalo več kot trideset strank.

Zdaj sta preko iste agencije, pri kateri sta se informirala za njuno prvotno sanjsko hišo, najela drugo, ki pa sta jo kupila nekako na "blef", saj sta hišo videla zgolj preko video posnetka. A kaj ko ne vesta, ali je hiša dejansko v takšnem stanju, kot je prikazano na posnetku. Vse skupaj pa je za Kajo in Nina zelo stresno, saj selitev predstavlja zanju velik zalogaj. Ker se selita mesec pred potekom pogodbe, sta se znašla tudi pred dilemo, kaj storiti, da bosta na novi naslov prejela vse pošiljke, ki bodo poslane še na stari naslov. Glede na to, da za sinka Oliverja nimata urejenih še vseh papirjev, da bosta lahko z njim tudi potovala, bi to rada postorila sedaj, ko sta še v Londonu, saj naj bi bilo to moč urediti le v Londonu, kjer je slovenska ambasada. Njun novi dom je od Londona namreč oddaljen kar šest ur vožnje. Zaradi oddaljenosti njihovega novega domovanja, pa so se ob selitvi povečali tudi stroški selitve. Vse to in še več izveste v video posnetku.

Komentarjev 1
  • Avatar Zala
    Zala 09:08 16.oktober 2022.

    Od kje podatek, da je znana Slovenka. Iz radovednosti na hitro prevrtela posnetek. Kokoš poroča drugim kokošim, kaj počne.