Magazin > VIP
102 ogledov

Na Brosnanovo ženo letijo kritike

Keely Shaye Smith FameFlynet
Žena Piercea Brosnana se kljub tragičnemu dogodku v družini ni odpovedala dopustu na Havajih.

Pierce Brosnan in njegova žena Keely Shaye Smith vsako leto počitnikujeta na Havajih. Smithova pa je na rajske otoke letos odpotovala sama, čeprav je pred dvema tednoma umrla njena pastorka. Številni se sprašujejo, kako lahko v teh težkih trenutkih zapusti svojega moža. Spomnimo, da zvezdnik zaradi raka ni pokopal le pastorke, ampak pred leti tudi njeno mamo, svojo ženo Cassandro.

Da je Smithova sama odpotovala na oddih, je še toliko presenetljivejše, saj njun zakon že od nekdaj velja za trdnega, kar je pred kratkim potrdil igralec. Ko so ga vprašali, kaj je recept za uspešno zvezo, je odgovoril: "Z močno žensko je lahko le močan moški. Še močnejši pa so moški, ki močne ženske poslušajo.“

Komentarjev 5
  • URIAH HEEP 07:14 11.avgust 2013.

    Prvo kar sem pomislil je bilo, tak lepotec pa tako močna žena...Ampak ko bolje pomislim ugotavljam, da prava lepota in ljubezen prihaja od znotraj, natančneje iz srca. Zunanjost je samo lupina, ki pa ti velik ne pomaga na dolgi ...prikaži več rok.Človek rabi spoštovanje in ljubezen ki prihaja iz srca, ne oiz stegen in jošk.Bravo Pierce, v mojih očeh si zrasel. :)

  • Oseba_ 12:23 20.julij 2013.

    samo luknje se ne najde kar tko od špeha

  • rogg 13:55 19.julij 2013.

    To je baba, je ni treba iskat v postelji ko jo rabiš kam prijet...ha ha....