Magazin > VIP
19883 ogledov

Na dan obletnice poroke je princesa Charlene objavila tako fotografijo

princesa charlene Profimedia
Bosta s tem utišala zlobne jezike?

Knez Albert in njegova Charlene sta pred dvema dnevoma praznovala 11. obletnico poroke. Charlene je soprogu čestitala na Instagramu, kjer je objavila prelepo fotografijo, na kateri se držita za roke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

"Wow, dejansko se dotikata. Ta zakon mora biti nočna mora," je zapisal eden od princesinih sledilcev, ki prikazani ljubezenski idili ne verjame.

Govorice, da je zakon v krizi, tudi po vseh teh letih niso potihnile. Da si Charlene ne želi življenja ob knezu, se je sicer začelo govoriti še pred poroko, ko so mediji pisali, da je poskušala pobegniti iz kneževine. Na dvoru ji je težko, to je priznala tudi sama, nikoli pa ni potrdila namigovanj, da ne želi biti ob Albertovi strani. Znano je tudi, da se ne razume najbolje s svakinjo Caroline, ki je, ko se je njen brat poročil, izgubila status prve dame Monaka. 

Par je lani preživljal težke čase, saj je bila Charlene zaradi zdravstvenih težav več mesecev ločena od družine. Albert se je takrat celo odzval na zlobne komentarje in zatrjeval, da je z njegovim zakonom vse v najlepšem redu. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.