Magazin > VIP
32 ogledov

Na hčerinega fanta preži s pištolo

antonio banderas Žurnal24 main
Ko se mlada dekleta začnejo zanimati za fante, njihovi starši nenadoma postanejo še bolj zaskrbljeni. Antonio Banderas celo tako zelo, da bo hčerinega prvega fanta pričakal s pištolo.

Španski igralec Antonio Banderas ima z ženo Melanie Griffith 13-letno hčerko Stello. Ker radovedne najstnice kar naenkrat ne zanimajo več barbike, temveč fantje, je Antonio razmišljal, da bi njenemu prvemu fantu zagrozil s pištolo, poroča spletna stran Female First.

V nasprotju z njim je Melanie veliko bolj sproščena. "Ne veva, kakšna bo Stellina prihodnost in ne želiva pritiskati nanjo. V šoli ji gre zelo dobro in ima veliko prijateljev, začela pa je odkrivati tudi fante. In Antonio jih s pištolo že čaka pri vratih," se je pošalila.

Melanie ima iz prejšnjega zakona z Donom Johnsonom 24-letnega sina Alexandra in 20-letno hčer Dakoto, ki želi tako kot njena mati postati igralka. "Alexander je glasbenik, čudovita oseba je in zelo postaven, Dakota pa je divja in lepa, pametna," ju Griffithova rada pohvali in dodaja da je čudovito opazovati svoje otroke, kako se razvijajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.