Magazin > VIP
20 ogledov

Na Kelly na letalu padla televizija

Kelly Osbourne Reševalni pas/Twitter
Tudi prvi razred ni več varen. Kelly Osbourne je namreč med letenjem dobila modrico okrog očesa, ki jo je zakrivil televizor.

Pretekli konec tedna je Kelly jezna obvestila svoje oboževalce, da je med letom dobila modrico okrog očesa, zapis pa je opremila tudi s fotografijo. "Res lepa hvala Delta 4 za to čudovito modrico! Popravite svoje jeb*** sedeže. Udarec televizije je bil res zabaven!" je povedala Kelly, ki pa ni razložila, kako je prišlo do nezgode. Je pa njena jeza rasla iz ure v uro, saj je kasneje zapisala še: "Oi, Delta, jeb*** se!" Čez nekaj časa pa se je le ohladila in pohvalila letalsko osebje, ki je lepo poskrbelo zanjo po udarcu. "Čeprav so usrani, je njihova stevardesa lepo poskrbela zame. Bila je zelo prijazna!"

Sicer pa je to že druga neprijetna letalska izkušnja za Kelly v zadnjih dveh tednih. Konec junija je na letalu namreč doživela živčni zlom, ki ga je povzročila skrb za brata Jacka, ki je pred kratkim izvedel, da ima multiplo sklerozo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.