Magazin > VIP
40 ogledov

Na koga je besna Michelle Obama?

Kerry Washington Žurnal24 main
Ameriška prva dama Michelle Obama je besna na Kerry Washington, ki jo želi upodobiti v novem filmu.

Prva dama Michelle Obama namreč sumi, da je njenemu soprogu, predsedniku Baracku Obami igralka Kerry Washington všeč. Igralnika želja, da bi prvo damo upodobila pred kamerami, je Michelle spravila čez rob.

"To je zadnja žalitev," je povedal vir blizu prve dame. "V beli hiši bo še bolj vroče. Kerry se ne sanja, da je Barack nad njo čisto očaran, Michelle pa je že pripravila kremplje. Michelle je bila besna, ko je ugotovila, da je bila Kerry povabljena na inavguracijo, svojemu možu pa zabrusila, naj tej ženski ne hodi blizu. Njena ljubosumnost je velika, a je vsaj ostala za zaprtimi vrati."

Govori se, da naj bi kontroverzni scenarij krožil po Hollywoodu. V njem je opisana Michellina karierna pot od uslužbenke v bolnišnici v Chicagu do prve dame.

Kerry je svojim agentom naročila, naj se potrudijo, da se bo potegovala za glavno vlogo. Začela je že brskati po Michellini preteklosti, preučuje njene manire in značilnosti, da bi lahko kar najbolje upodobila njen stil. "Kerry si želi pomesti s konkurenco. A najbolj upa na to, da bo imela priložnost, da bo zaradi preučevanja preživela več časa s predsednikom,“ je še znano.

Ni skrivnost, da je Michelle ljubosumna na Kerry. Pred kratkim je igralki prepovedala vstop v belo hišo.

Komentarjev 1
  • leonardo 09:58 14.februar 2013.

    No ja, lahko pa priznate, da je upravičeno ljubosumna,ha,ha.