Magazin > VIP
25 ogledov

Na medenih tednih v Italiji

reese witherspoon Flynet
Mladoporočenca Reese Witherspoon in Jim Toth uživata na medenih tednih v romantičnem Positanu, priljubljenem italijanskem pribežališču hollywoodskih zvezdnikov.

Igralka Reese Witherspoon in poslovnež Jim Toth ste se poročila že marca na igralkinem posestvu v Kaliforniji, čas za poročno potovanje pa sta našla šele v zadnjih julijskih dneh. Prva destinacija je bil Pariz, v četrtek pa so mladoporočenca opazili v mondenem italijanskem obmorskem mestecu Positano.

Zaljubljenca sta si privoščila sprehod po trgovinah in izlet z ladjico, dan pa sta zaključila v luksuzni restavraciji La Caravella. "Ves večer sta se držala za roke, hranila drug drugega in si zrla v oči," je povedal očividec. Lastnik restavracije pa je zaupal, kakšnim gurmanskim užitkom sta se predajala mladoporočenca: ribi na žaru z limonskimi listi in koromačem, domačim testeninam s skuto in bivoljo mocarelo ter hruškam v vinu s surovimi lignji. "Izbrala sta vino, ki ga izberejo le poznavalci," je še dodal lastnik restavracije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.