Magazin > VIP
44 ogledov

Na Murkovi zabavi tudi Jelinčič

Damjan je s smehom na koncu dodal, da mu bo darilo Zmaga Jelinčiča Plemenitega v
1/8
Žurnal24 main
Štajerski slavček Damjan Murko je z noro zabavo v hotelu Razgoršek v Velenju proslavil svoj 24. rojstni dan. Na zabavi se je med gosti pojavil tudi Zmago Jelinčič Plemeniti.

Sicer je Damjan praznoval bolj v družinskem krogu, a vseeno je na zabavo prišlo nekaj znanih gostov. Tako sta ga z darilom presenetila primorski menedžer Marko Ipavec in DJ Lovro, ki sta mu pripeljala temnopoltega transvestita. "Bili smo nasmejani do jutra, predvsem takrat, ko so moški gostje ugotovili, kaj se skriva med nogami artista," je darilo komentiral Murko.

Največje presenečenje večera pa je bil zloglasni politik Zmago Jelinčič Plemeniti, ki je slavljencu podaril knjigo Kako priti do denarja. "Kot posebno presenečenje in na mojo veliko čast je prišel celo sam Zmago Jelinčič, s katerim sva zapela tudi v duetu, kar je bila prava poslastica in največje presenečenje na zabavi." Damjan je dodal še, da je goste do jutra zabaval ansambel Unikat, ki je pravi magnet za tiste, ki radi plešejo. Seveda na zabavi ni manjkala niti žena Maja, za katero Damjan izbira le pozitivne in lepe besede: "Maja je bila kot princesa in vsi gostje so z nama doživljali in obujali spomine na najin poročni dan."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.