Magazin > VIP
30 ogledov

Na odru bril norca iz Kim Kardashian

Michael Buble Žurnal24 main
Michael Buble si je na nedavnem koncertu v New Yorku med svojim nastopom privoščil nekaj krepkih na račun Kim Kardashian, med drugim jo je označil za prasico.

Pevec Michael Buble, znan predvsem po pesmi Cry me a River, očitno ne čuti prav nobenega sočutja do resničnostne starlete Kim Kardashian, ki v teh dneh preživlja težko obdobje, zatem ko je po le 72 dneh zakona vložila zahtevek za ločitev od Krisa Humphriesa. Na koncertu v New Yorku ta konec tedna se je tako najprej pošalil z občinstvom: "Dame in gospodje, imam zelo posebno gostjo … Prosim, pozdravite Kim Kardashian na odru," po aplavzu pa hitro dodal: "Ne, le zaje**** vas. Ta prasica ne bo prišla na moj oder."

Buble, ki je od aprila poročen z argentinsko manekenko in igralko Luisano Lopilato, je nato Krisu posvetil svojo različico pesmi Feeling Good, o Kim pa še povedal: "Prizadela ga je, prizadela ga je! Želim si, da bi prizadela mene."

Prejšnji teden je Krisov oče William povedal, da je bil njegov sin zelo razočaran nad njeno potezo z zahtevkom po ločitvi, saj je ni pričakoval. "Nikoli ni bilo govora o tem. Prišel je od nikoder. Kako lahko nekdo naredi kaj takega? Kris je bil popolnoma presenečen. Novica je bila že objavljena, preden je izvedel za to. Kris trpi, vendar smo tu zanj."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.