Magazin > Film & Glasba & TV
52 ogledov

Na podelitvi MTV evropskih glasbenih nagrad slavil Bieber

Justin Bieber
1/6
Žurnal24 main
Kanadski pevec Justin Bieber je bil veliki zmagovalec 22. podelitve MTV evropskih glasbenih nagrad 2015, ki je včeraj zvečer potekala v Milanu.

V Milanu je včeraj potekala 22. podelitev MTV evropskih glasbenih nagrad, na kateri je s svojimi glasbenimi dosežki slavil mladi kanadski pevec Justin Bieber, ki je odnesel kar pet MTV kipcev, tako za najboljšega moškega izvajalca, kot tudi za sodelovanje in najboljši videz. Ob prejemu slednjega je množici oboževalcev s pozitivnim začudenjem objasnil: "Ne vem, kaj naj rečem, tak videz sem dobil od svoje mame.“

Pester večer s pričakovanimi nagrajenci

Za gostitelja MTV nagrad, 24-letnega britanskega pevca Ed Sheerana, ki si je oder na vodenju prireditve delil z 29-letno Ruby Rose, manekenko in zvezdnico serije Oranžna je nova črna, je bil tako izjemno pester večer.

Komični voditelj, ki je občinstvo s svojimi šalami zabaval skozi celoten večer, je bil ob tem tudi sam prejemnik dveh nagrad; za najboljši nastop v živo in za najboljši svetovni nastop. Pevka Taylor Swift, ki je vodila s kar devetimi nominacijami, je domov odnesla le eno nagrado, in sicer za najboljšo pesem Bad Blood, ki jo je izvajala skupaj z Kendrickom Lamarjem. Rihanna je bila nagrajena s kipcem za najboljšo žensko izvajalko, Nicki Minaj pa za najboljšo hip-hop izvajalko.  

Priljubljena glasbena skupina One Direction je osvojila nagrado za najboljšo pop skupino in s tem preprečila Bieberju, da bi domov odnesel vse nagrade, za katere je bil nominiran. Najboljši glasbeni video je pripadal Macklemorju&Ryan Lewisu, ki sta otvorila prireditev z nagrajeno pesmijo Downtown.

Zavedanje problematike beguncev prisotno tudi med številnimi oboževalci prireditve 

Ob koncu podelitve MTV glasbenih nagrad so kamere osvetlile trg v centru Milana, kjer so oboževalci izpostavili velik napis 'Svoboda', z namenom dviga zavedanja o evropski problematiki beguncev. Ceremonija ob podelitvi tovrstnih nagrad se sicer vsako leto odvije v drugem evropskem mestu.





Komentarjev 2
  • blueone 17:27 27.oktober 2015.

    aja pa Bieber je tud ves šekast :-)

  • blueone 17:27 27.oktober 2015.

    a ma tale Ruby prav čuden tattoo med joški?