Magazin > VIP
25 ogledov

Na poroko bosta povabila oboževalce

Katy in Russell bosta usodni da dahnila še letos. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Katy Perry in Russell Brand nameravata na svojo poroko povabiti nekaj oboževalcev, ki pa si bodo morali navzočnost prislužiti. Zvezdnika sta namreč izdelala načrt, kdo se bo lahko udeležil njunega slavja.

Popularna pevka in komik bosta v kratkem organizirala tekmovanje, na katerem bodo morali njuni oboževalci na svojevrsten način dokazati svojo privrženost zvezdnikoma.

 

Pred poroko tekmovanje

Tiste, ki jim bo to uspelo najbolje, bosta Katy in Russell povabila na poročno slavje, ki se bo odvijalo v Indiji, datum pa za zdaj še ni znan.

 

"Celotna ideja je bila sprva samo šala, a predlog je bil Katy in Russellu tako všeč, da sta se odločila idejo tudi izpeljati," je izdal njun bližnji prijatelj in dodal, da sta zaljubljenca že začela načrtovati tekmovanje.

 

Posebna fantovščina

Potem ko je Katy že razkrila, da si za dekliščino želi golo Rihanno, je svoje želje o fantovščini izdal tudi Russell. "Rad bi se preoblekel v Robina Hooda, saj si želim pustolovščine. S prijatelji bomo odšli na rafting, kjer se bomo zabavali z lokostreli."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.