Magazin > VIP
3654 ogledov

Na prvem snidenju sta voditeljici TV3 odpravili nesporazum

asja, lea mederal
Na novoletni zabavi TV3 sta se prvič v živo videli voditeljici Lea Mederal Gams, ki že nekaj let ustvarja oddajo Potep z Leo, in Asja Bonnie Pivk, ki se v zadnjem letu redno pojavlja tako v vremenski napovedi, glasbeni oddaji Top 4 kot tudi oddaji Zlati ključi.

Takoj ko sta se videli, sta padli v debato, saj je Asja Lei povedala, da jo je s svojo čudovito fotografijo ledenega slapa Pričnik "nategnila".

“Na družbenem mediju sem videla Lejino fotografijo pri slapu Peričnik in takoj nagovorila fanta, da bi šla še midva tja in tudi naredila kakšno lepo fotografijo ob zaledenelem slapu. No, potem sva debelo uro hodila gor, saj je bila cesta zaradi ledu zaprta, na samem slapu pa ni bilo toliko ledu, tako da fotografija sploh ni izpadla tako lepa,” se je pritožila Asja, Lea pa ji je v smehu povedala, da je objavila staro fotografijo iz lanske zime in da je prava škoda, da se nista že prej spoznali, da bi se lahko pred izletom pri njej pozanimala. V prihodnje bo Asja gotovo pri Lei prej preverila, saj sta lepotički izmenjali telefonski številki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.