Magazin > VIP
9934 ogledov

Na rdeči preprogi je šlo vse narobe …

misty copeland
1/5
To katastrofo bi lahko predvidela.

V Milanu so predstavili nov Pirellijev koledar, ki ga bodo prejeli le redki srečneži. Letos je fotografije posnel škotski fotograf Albert Watson, ki je koledar opisal kot "fotografsko zgodbo o željah štirih žensk in njihovi odločnosti, da dosežejo svoje cilje“.

Za letošnji koledar so pozirale manekenka Gigi Hadid, igralka Julia Garner, nekdanja manekenka Laetitia Casta in plesalka Misty Copeland, prva temnopolta balerina, ki so jo razglasili za glavno plesalko gledališča American Ballet theatre.

Misty je bila včeraj na rdeči preprogi prešerne volje, danes pa bo, ko bo videla posnetke s prireditve, verjetno slabše razpoložena. Njena seksi obleka je namreč med hojo razkrivala več kot preveč.

 

Komentarjev 2
  • rosalina 12:00 06.december 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam lastnik. obišcite++++++++======>>>>>> www.WebJob33.Com

  • Snežinko 11:12 06.december 2018.

    In kaj je to čudnega? Ne bi verjel, ženska ima spodnje hlačke ter pod njimi pi**o, popolnoma enako kot preostalih 4 miljarde žensk na zemlji... (delno) narobe bi bilo, če bi bila "spodaj brez", pa še tu ne bi bilo ...prikaži več prehude drame, saj to itak vsi radi vidijo, tiste, ki se tako "opremijo" pa točno vedo, zakaj in je popolnoma premišljeno in načrtovano - vse za publiciteto.