Magazin > VIP
3806 ogledov

Na robu smrti: Elton John molil, da bi še enkrat videl svoja otroka

elton john Profimedia
Pevec v biografiji razkril, da bi skoraj umrl.

Pevec Elton John bo še ta mesec izdal biografijo Me, v kateri razkriva, da je imel raka na prostati in da je njegovo življenje viselo na nitki. Bilo je tako hudo, da je molil, da bi še enkrat lahko videl svoja otroka.

elton john | Avtor: Profimedia Profimedia

72-letnik je bil leta 2017 v Južni Ameriki, ko se se nenadoma pojavile težave, zaradi katerih so ga takoj odpeljali v bolnišnico v London, kjer so mu razložili, da je njegovo stanje zelo resno. Premestili so ga v drugo bolnišnico, kjer so ga še isti dan operirali. "Dva dni sem preživel na oddelku za intenzivno nego. Ko sem prišel k sebi, so mi razložili, da sem v Južni Ameriki staknil hudo okužbo, ki jo zdravijo z močnimi antibiotiki. A vročina se je vrnila. Vzeli so še en vzorec okužbe in ugotovili, da je moje stanje še bolj nevarno, kot so sprva mislili,“ pravi zvezdnik, ki je moral prestati več posegov, s katerimi so mu na koncu na srečo rešili življenje. "Zdravniki so Davidu (pevčevemu soprogu, op. avt.) rekli, da me je od smrti ločilo 24 ur. Če bi turneja trajala en dan dlje, bi zame to pomenilo konec.“

John priznava, da ga je bilo strah. "Sredi noči sem se zbujal in razmišljal o tem, ali bom umrl. V bolnišnici, sam sredi noči. Molil sem: 'Prosim, pusti me živeti. Prosim, naj spet vidim svoja otroka, daj mi še nekaj časa.“

Pevec je zaradi bakterijske okužbe moral odpovedati osem nastopov, ki so bili načrtovani med aprilom in majem, le kratek čas zatem pa je v Las Vegasu odigral več koncertov. Leto 2017 Britancu sicer res ni bilo naklonjeno. V začetku leta je namreč moral na operacijo, saj je zbolel za rakom na prostati.

Pevec je med mirovanjem spoznal, da mu družinsko življenje pomeni več kot glasba, zato je sklenil, da se bo po tej turneji, ki jo je začel pretekli mesec in obsega več kot 200 koncertov, upokojil.

 

Komentarjev 2
  • sam50 10:41 07.oktober 2019.

    On ima svoja otroka od vedno varno spravljena v svojih gatah.....