Magazin > VIP
20642 ogledov

Na slovitem družabnem dogodku največ pogledov požela Ana Klašnja

promenada
1/20
Agencija Formitas
Na Poptevejevi Promenadi veliko znanih obrazov.

Promenada, najbolj zaželen jesenski dogodek z najdaljšo rdečo preprogo se je včeraj odvil v produkcijskih studiih PRO PLUS v ljubljanskem BTC. 

Po preprogi so se sprehodili priljubljeni obrazi dnevnoinformativnih oddaj, zvezde domačih serij, voditelji in sodniki resničnostnih šovov, ki jih lahko spremljate na POP TV in VOYO. Dogodka so se udeležili mnogi poslovni partnerji televizijske hiše, novinarji drugih medijskih hiš, spoštovani gostje. Dame so bile urejene od glave do pet, nam pa je v oči najbolj padla plesalka Ana Klašnja, ki je v roza obleki, ki je razkrivala njene popolne noge, ni bilo mogoče spregledati. 

Prijetno druženje po dolgem poletju je vedno priložnost za predstavitev jesenske programske sheme.

Ob tem je Branko Čakarmiš, direktor PRO PLUS, poudaril: “Pri našem delu je pot skoraj enako pomembna kot cilj. V jesen vstopamo z magično 10 sezono šova Kmetija. Na posestvo so se vselili sami mladi obrazi, povprečna starost tekmovalcev je 24 let, kar nam daje potrditev, da je tudi med mlajšim občinstvom televizija še vedno ali celo vedno bolj številka 1. V čast nam je, da so prostor spet dobili najrazličnejši talenti, ki bodo blesteli na najbolj pričakovanem odru jeseni, v 9. sezoni šova Slovenija ima talent, poslovne žilice pa bomo spet razvijali v oddaji Štartaj, Slovenija!. Njihov slogan, da skupaj zmoremo vse, si bom sposodil in se ob tej priložnosti zahvalil izvrstni ekipi, brez katere bi težko delali takšne presežke.“

Presežke je potrdil tudi namestnik direktorja CME Dušan Švalek, ki je ob tej priložnosti obiskal  Slovenijo in izrazil polno podporo vodstvu Pro Plusa.

 

Komentarjev 4
  • T_rex 23:09 08.september 2023.

    "Strup" je (še kar) v >majhnih flaškah<

  • Grof 22:22 08.september 2023.

    Mala drobcena češpljica, samo za gledat, ne za nabasat, samo lizat

  • johan 21:01 08.september 2023.

    milf