Magazin > VIP
48487 ogledov

Na smrt bolna voditeljica želi, da bi se njen mož spet poročil, ampak ...

deborah james Instagram
Bori se z rakom na črevesju.

Britanska voditeljica Deborah James se je sprijaznila s svojo usodo. Raka na črevesju ne more premagati, zato so ustavili zdravljenje.

Deborah na smrt čaka v hiši svojih staršev, saj ne želi, da bi njena otroka vsak dan gledala naprave, ki ji pomagajo živeti. "Moja prva misel je bila, da ne želim, da bi me otroci videli v takšnem stanju. Mislim, da se z njima brez joka ne bi mogla pogovarjati. Zelo pa si jih želim še zadnjič pocrkljati," je dejala.

Da bi se njena družina po njenem odhodu lažje znašla, ji namerava pustiti spisek. V pogovoru za The Times je povedala, da je za 14-letnega sina in 12-letno hčerko posnela sporočila, ki jih bosta dobila ob posebnih mejnikih, kot sta prvi zmenek ali poroka. Zanju je napisala tudi več razglednic, za moža pa ima prav posebno sporočilo. Deborah si želi, da bi se njen soprog nekoč spet zaljubil, ne sme pa se poročiti z "avšo". "Dala sem mu stroga navodila: želim, da stvar preboli. Je čeden moški. 'Naj te ne vleče za nos, ne poroči se z avšo. Poišči si nekoga, s katerim se boš smejal, tako kot sva se midva.'"

Njena usoda je ganila ljudi po vsem svetu. Mamica dveh otrok namreč navdušuje s svojim pogumom in pozitivno naravnanostjo ter tudi uspešno dobrodelno akcijo, s katero je zbrala več kot tri milijone funtov, ki jih bo namenila raziskovanju te bolezni. Kraljica jo je za trud pred kratkim nagradila z nazivom dame. 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.