Magazin > VIP
30 ogledov

Na smrt nesrečna Suri

Suri Cruise
1/7
FameFlynet
Suri se le s težavo spopada z ločitvijo svojih staršev, pravijo viri.

Kot piše National Enquirer, se strokovnjaki bojijo za Suri Cruise, ki naj bi bila videti vedno bolj nesrečna. Tudi obisk zabaviščnega parka Disney World na njen obraz ni mogel narisati nasmeha. "Suri je bila na najbolj zabavnem kraju na svetu, videti pa je bila kot najbolj nesrečna punca na svetu. Smejala se je le na eni vožnji in ko je lovila veverico," je povedala očividka.

Tom Cruise naj bi za dva izleta s svojo deklico zapravil 250 tisoč dolarjev (203 tisoč evrov). Suri si je v trgovini lahko izbrala, kar je želela in Tom ji je to kupil. "Igralec jo je objemal in ji govoril, da je očkova mala princeska. Tako se je do nje tudi obnašal. Nič ni bilo dovolj dobro zanjo," pravijo viri.

Katie Holmes teh informacij verjetno ne bo vesela. "Tom poskuša kupiti Surino ljubezen, kar se ji ne zdi pošteno. Katie bo namreč morala biti tista, ki bo Suri rekla 'ne'. Tako kot pred kratkim, ko ji ni hotela kupiti kužka."

In ravno ti nasprotujoči vzgojni ukrepi so po mnenju strokovnjakov vir Surinih težav.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.